Betalen

Is het veilig om te betalen op de Beautysjewelry website?

Ja, we gebruiken een beveiligde betaalomgeving.

 

 

Welke betaalmethoden kan ik kiezen?


IDEAL

 


Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af via jouw vertrouwde internetbank betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.Paypal

 

 


Wanneer je kiest om met PayPal te betalen dan wordt je na het bestellen bij Beautysjewelry direct doorgestuurd naar de PayPal website.

Indien je al aangemeld bent bij PayPal kun je direct inloggen met je eigen gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Als je nog niet bekend bent bij PayPal is het ook mogelijk je aan te melden als gast of een PayPal rekening te openen en de betaling te bevestigen.

Op het moment van bevestigen zal er een autorisatie worden uitgevoerd van jouw PayPal account. Indien deze correct wordt bevonden, zal de bestelling vervolgens worden verwerkt. Zodra je de bestelling hebt ontvangen zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van jouw PayPal account.

Als je een bestelling via PayPal betaalt, ontvang je van PayPal een ontvangstbevestiging. Indien jouw goederen terugstuurt, wordt het bedrag weer bijgeschreven op jouw PayPal-account of bankrekening.

 

 

 

Creditcard (Visa, MasterCard)

 

 

 

Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure invoeren en wij samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandelijk. Wij accepteren Euro/Mastercard en Visa.

 

 

Bancontact/Mr. Cash

 

 

Bancontact Mister Cash Logo

 

Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in Belgié.

Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken Bancontact/Mister Cash. U kunt direct uw aankopen betalen in een voor u vertrouwde bankomgeving.

 

Bank-/ giro-overschrijving

 

 

Nadat u heeft besteld en als betaalmethode bank-/of giro-overschrijving heeft gekozen, verzorgt u de betaling daarna zelf.

Bankrekeningnummer tnv Silver4you - NL90ABNA0544660633

Om het proces sneller te laten verlopen, kunt u een email naar info@beads4you.net  sturen wanneer u de betaling heeft gedaan.

 

Onder rembours

 

Wanneer u deze betaalmethode heeft gekozen betaalt u het totaalbedrag van uw bestelling plus de rembourskosten van 15 euro aan de postbode.

 

VVV bonnen

 

 

Het is ook mogelijk met VVV bonnen te betalen

Stuur een email naar info@beads4you.net met de mededeling dat u met VVV bonnen wenst te betalen waarna u de bonnen kunt opsturen naar de winkel:

Beauty's - Jewelry & Bijoux,

Het Naauw 12,

8911 HX Leeuwarden.

Na ontvangst van de bonnen krijgt u van ons een voucherkode welke u kunt gebruiken bij het betalingsproces van uw bestelling.

 

 

 

 

Is het mogelijk om achteraf te betalen?
Nee, achteraf betalen is nog niet mogelijk.